Huwelijksuitnodiging met een tikkeltje meer

letterpress-layoutEn dat tikkeltje heet “letterpress”. Het is een ambachtelijke druktechniek die al in de vijftiende eeuw bestond, maar die de laatste tijd weer heel populair is geworden omwille van zijn authentieke uitstraling.
Bij letterpress (of hoogdruk in het Nederlands) worden de letters of de vorm van de illustratie verhoogd aangebracht op een drukplaat of “cliché”. Deze wordt met druk tegen het papier geperst, wat zeer mooie resultaten met reliëf geeft.

letterpress uitnodigingHelemaal gecharmeerd door deze unieke look, wachtte ik al een tijdje op de ideale gelegenheid om deze druktechniek eens uit te proberen. En die kwam er toen ik van Marijke en Eric de vraag kreeg om een uitnodiging te creëren voor hun huwelijk. Er was niet veel nodig om ook hen te overtuigen dat deze drukstijl de perfecte match was bij het ontwerp. En het resultaat mag er zeker zijn.

Wil jij ook mensen betoveren met een prachtige, originele en persoonlijke uitnodiging of wenskaart? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij maken een ontwerp op maat en leveren de afgewerkte kaartjes op de door u gekozen locatie.